top of page

ZDRAVJE V VAŠEM DOMU

Zdrav dom je srečen dom. Zato je naša obljuba, zeleno in zdravju neškodljivo čiščenje, tako pomembna za nas in naše stranke. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je veliko preprog čistih, lahko to, kar se nabira globoko v vlaknih preproge, resno vpliva na vaše zdravje in na zdravje vaše družine.

 

Vsaka preproga se sčasoma umaže do te mere, da samo sesalec za prah ne zadošča več. Zgodi se, da se nam po njej kaj polije, da jo umažemo z obutvijo, mlad pes ali mačka pa nam na njej lahko pustita kakšno »presenečenje«.

V takšnih primerih je potrebno nekaj ukreniti. Običajno se  domačega čiščenja lotimo z raznimi sredstvi in pripomočki za »nego« preprog. Proizvajalec zagotavlja, da se ta čistilna sredstva sčasoma posesajo oziroma jih vodni sesalci odstranijo.

 

Naše izkušnje govorijo drugače.

 

V preprogah namreč ostane precej čistilnih sredstev za domačo uporabo, ki so običajno zelo agresivna in parfumirana, zato da v najkrajšem možnem času dosežejo »navidezni« učinek čistosti preproge. S temi kemičnimi čistili za domačo uporabo sicer nekaj umazanije uspešno odstranimo, ogromno umazanije pa s tem »domačim postopkom« skupaj s čistili še globlje vtremo v preprogo.

Mnogokrat se na preprogi igrajo otroci in hišni ljubljenčki.Se sploh zavedate, da vsa ta čistila slej ko prej pridejo v usta otrok? Ste se kdaj vprašali zakaj se vaš hišni ljubljenček tako praska in ima probleme z dlako in kožo?

Zato pri nas uporabljamo proces, ki z veliko vode in z uporabo okolju prijaznih in zdravju neškodljivih čistil, globinsko očisti preproge vseh vrst na način, ki sistematično odstranjuje prašne delce in zmanjšuje alergene.

 

»Zeleno« čiščenje  naredi vaš dom bolj zdrav.

bottom of page